torstai 26. syyskuuta 2013

ProStart

Viime viikolla minulla meni totaalisesti hermot nykyisen työhöni ja niimpä marssin sitten perjantaina Kuopion Versoon. Versossa on kaikkea erilaisia yrittäjyyspalveluita, ja ystäväni suositteli menemään mieluummin sinne kuin työkkäriin keskustelemaan yrityksen perustamisesta.
Asiat sitten eteni nopeasti ja tänään hyväksyin ProStart hakemukseni. ProStartissa minulla on oma yrittäjyyskonsultti, jonka kanssa laskeskellaan ja pohditaan esimerkiksi kannattaako yritykseni, minkälaista kilpailua on jne. Olen käynyt paikalla jo pari kertaa, mutta tuntuu että konsulttini käyttää vähän liikaa aikaa sellaisten asioiden selvittämiseen, joita voisin selvittää ihan itse kotonakin. Olisin saanut jonkun toisen henkilön, mutta sellaista olisi pitänyt sitten ilmeisesti etsiskellä muualta kuin Kuopiosta, niin sanoin sitten että enköhän minä pärjää kun on tämän henkilön kanssa jo aloitettukin. Hyvää harjoittelua ainakin itsellä oman kantansa ilmeisemiseen kun olen siinä ollut aina vähän huono. Kuitenkin joudun tuosta palvelusta maksamaan, enkä halua maksaa mistään turhasta.
Koko yrittäjyyskin tuntuu nyt vähän todellisemmalta, vaikka vähän väliä minulle tulee sellainen olo että hätiköinköhän minä nyt ja mihin minä taas itseni pistin... mutta toisaalta taas mietin, että tämä taas on askel eteenpäin oman unelman saavuttamisessa. Ja ProStartissa vasta pohditaan, ei kukaan minua pakota senkään jälkeen pistämään yritystä pystyyn, jos minusta tuntuu etten ole valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti