Neidonommel ja tekijä elikkäs Viivi

Neidonommel alkoi yhden naisen NY-yrityksenä. Neidonommel Ny aloitti toimintansa lokakuussa 2012, perustajan viimeisenä kouluvuonna Ingmannin käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa. NY, eli Nuori Yrittäjyys oli yhden kouluvuoden kestävä kurssi, jossa perustettiin oma "harjoitusyritys". NY-yritykset kuitenkin toimivat aivan kuten oikeatkin yritykset, paitsi ettei veroja (paitsi tietysti jos tuottoa tulee enemmänkin) ja yrittäjyyseläkemaksuja tarvitse maksaa. Jos haluat lukea Neidonommel NY:n vuodesta, vilkaisehan NY-blogi tästä.
Kouluvuoden, ja samalla Nuoren Yrittäjyyden päätyttyä, jatkui Neidonompeleen toiminta, vain ilman NY- päätettä. Toistaiseksi myyn tuotteita yksityisenä henkilönä, mutta toiveenani olisi pyörittää Neidonommelta toiminimellä joku päivä.

Tätä blogia kirjoittelee siis Viivi Väisänen, ja tällä hetkellä asustelen Kuopiossa avopuolison ja kissan kanssa. Kuopiosta en ole kuitenkaan kotoisin, vaan olen syntynyt Iisalmessa ja lapsuuteni viettänyt Vieremällä. Ennen Kuopiota asustelin muutaman vuoden Lapinlahdella, jossa kävin lukion kuvataidelinjalla. Välivuoden jälkeen eksyinkin sitten Ingmanin käsi- ja taideteolliseen oppilaitokseen opiskelemaan vaatetusalaa, josta valmistuin keväällä 2013.

Ompeleminen ei ole aina ollut intohimoni, joskin se on aina kiinnostanut. Vasta talouskoulu vuonna 2010 antoi kipinän ompelemiseen todenteolla. Ompelemisen lisäksi harrastan piirtämistä, jonkin verran maalaamista ja virkkaamista. Jos mietitte miltä tämä tekijä tuotteiden takana näyttää, niin kaikissa tämän hetkisissä tuotekuvissa pällistelen minä itse. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti