Yhteystiedot ja tilausohjeet


Minut tavoittaa parhaiten sähköpostistani:
viiviwaisanen@gmail.com

Neidonommel myös Facebookissa!


Tilausohjeet:
 Pääasiallisesti vain heijastavat tuotteet ovat tilattavia tuotteita.
Jos kuitenkin olet kiinnostunut jostakin muusta tuotteesta, ota yhteyttä! (Jos olet esimerkiksi myyjäisissä nähnyt jonkin tietyn tuotteen jonka haluaisit nyt ostaa, voin mahdollisesti sen myydä jos minulla on vielä vastaava kappale. )

Lähetä sähköpostia osoitteeseen viiviwaisanen@gmail.com

Kirjoita viestiin:
Nimesi ja osoitteesi
Sähköpostiosoitteesi (jos eri kuin mistä laitoit viestin)
Mallin nimi (esim. Tulikukka)
Montako heijastinta haluat

Voit myös kirjoittaa, jos haluat heijastimeen jonkin toisen ympärysmitan, kuin perusmallissa. Ilmoita tällöin ympärysmitta senttimetreinä (cm).

Postimaksu tuotteiden painon mukaan. Pääsääntöisesti postimaksu 1€, isommista tilauksista ilmoitan postimaksun erikseen. 

Lähetän laskun ilmoittamaasi sähköpostiin. Kun lasku on maksettu, laitan tuotteen/tuotteet postiin.

Toimitusehdot:

Toimitusaika 1-2vko, ellei toisin ilmoitettu, koitan kuitenkin lähettää tuotteen/tuotteet mahdollisimman pian. Jos haluat tuotteen nopeammin, voi mahdollisuutta tiedustella ennen tilausta. Yhteystietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. En vastaa tuotteen mahdollisesta vaurioitumisesta postituksessa. Palautusaika 14vrk tuotteen saapumisesta. Ota aina yhteyttä ennen palautusta ylläolevaan sähköpostiosoitteeseen. Tuotteen ollessa viallinen maksan postikulut, muutoin tilaaja maksaa palautuksesta aiheutuvat postituskulut. 


Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteista, toimituksesta tai tilaamisesta, voit aina laittaa viestiä sähköpostiini: viiviwaisanen@gmail.com! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti