tiistai 9. joulukuuta 2014

Pienimmätkin nahkapalat käyttöön!

Facebookia seuranneen ovat varmasti huomanneet, että toin uuden tuotesarjan esille Joulutorin myyjäisiin! Tuotesarjalla ei ole vielä nimeä, ehdotuksia otetaan vastaan!

Haluan käyttää materiaalini mahdollisimman tarkkaan, niin että jätettä tulisi mahdollisimman vähän. Olen jo pitempään pyöritellyt pienempiä nahkapalasia, miettien mitä niistä tekisin. Kaapista löytyi myös vanhoja akryylimaaleja, enemmän ja vähemmän kuivaneita ja taidemaalaukseen niistä ei enää taida olla. Akryylimaali tarttui nahkaan sopivan hyvin (pysyy ja kestää veden, mutta jos rupeaa työkseen hankaamaan ja "pesemään" niin värin saa suurinpiirtein pois). Samalla sain aikaan edullisemman korusarjan, ja näitä on lisäksi kiva tehdä!

Tämän tyylisiä koruja nahasta voisi tehdä monenlaisia, olisikin ihan kiva vaikka pitää jotakin työpajaa jossa näitä koruja tehtäisiin!


Ensimmäinen viikonloppu Satamankulman Joulutorilla meni ihan mukavasti ja myynnin ja asiakkaiden suhteen aikalailla odotetustikin. Tosin en kyllä ollut kumpanakaan päivänä myynnin suhteen parhaimmassa terässä! Nukun yleensäkin todella huonosti ennen minkäänlaisia myyjäisiä, mutta tällä kertaa vedin kyllä pohjat ja nukuin ennen lauantaita reilut neljä tuntia. Taisi vähäiset yönunet vaikuttaa vielä sunnuntainakin, kun ei vajaan 12 tunnin yöunet tuntuneet riittävän silloinkaan! Oppiikohan sitä koskaan olemaan jännittämättä ja stressaamatta ennen myyjäisiin tai messuille menoa, saa nähdä.

P.S Olen Joulutorilla vielä ensi viikonloppuna 13 ja 14 päivä, sinne siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti